8h - Express

Detta är vår tjänst som garanterar dig en leverans redan samma dag. Om upphämtning sker eftermiddag sker leverans påföljande morgon.

Europe Express

Vi hjälper er med dörr-till-dörr leveranser inom hela Europa. Vi anpassar transporterna så att de passar just dina behov!. Med vår djupa erfarenhet ser vi till att er sändning kommer fram i tid!.

Daily express

Vi skräddarsyr helhetslösningar även för det återkommande behovet. Vi kan stå till tjänst med återkommande dörr-till-dörr leveranser såväl lokalt som nationellt eller till övriga Europa och Världen.

Vilka är Expressbudet?

Om oss

Expressbudet är en del av Flytt & Städ Sverige AB som har sitt säte i Norrköping men med lokalkontor i större delen av Sverige. Vi såg en efterfrågan och ett behov av en okomplicerad transportör som alltid står standby även för de mindre uppdragen och det skapade Expressbudet. Vi på Expressbudet ser till att era transportbehov löses på enklast, möjliga sätt och det gäller såväl återkommande som enstaka behov, för det är också något som vi märkt av, behovet av en transportör som inser att transport ska vara enkelt och inte bestå av avancerade avtal. Vi Ser till att era sändningar såväl dokument som paket eller större gods kommer fram i tid!.


Kontakta oss redan idag för mer info och bokning!

Här finns vi:

       Malmgatan 25, 602 23 Norrköping

          Stormgatan 15, 652 21 Karlstad

Kontakta oss:

                           Kundtjänst:

(+46) 073 / 396 96 59
info@expressbudet.se

följ oss:

öppettider:

Vi har 24h-jour

Vi finns alltid tillgängliga för er!

© Copyright Expressbudet.nu - Experten På Snabba Transporter